immunrendszer 2
Úgy gondolom, talán te is szeretnénd elkerülni a különböző betegségeket.
Ha lehet, akkor mindegyiket.
De vajon mit teszel azért, hogy a szervezeted erős legyen?

Igyekszel stresszmentesen élni?
Törődsz az egészséges táplálkozással?
Fordítasz figyelmet és időt az aktív mozgásra?

Talán mindhárom kérdésre „NEM” a válaszod, és ez sajnos érthető is. A mai modern életvitelünk ugyanis magában hordja, hogy ezek a dolgok hiányozzanak az életünkből. Kevesen vannak, akik mindezeket meg tudják tenni az egészségük érdekében, de akik mégis, azok rendszerint a negyedik dologban buknak el:

Fel van töltve a szervezeted a számára szükséges anyagokkal?

Gyakran azt gondoljuk, hogy mindent megteszünk az egészségünk érdekében, ám egy-egy járvány idején derül csak ki, hogy ez mennyire nincs így.

Sportolhatsz, óvhatod magad a stressztől, és táplálkozhatsz egészségesen, de ha az alábbi tünetek közül, akár több is jelentkezik nálad, akkor nagy valószínűséggel valamilyen vitaminhiányban szenvedsz, vagy felborult a bélflórád. Ezek jelek, melyek arra figyelmeztetnek téged, hogy a szervezeted mégsem olyan erős és ellenálló, ahogy eddig gondoltad:

-csontritkulás
-látásromlás
-bőrproblámák (foltok, viszkető pöttyök stb.)
-váratlanul felbukkanó allergiás reakciók (szemviszketés, torok irritáció, viszketés stb.)
-keringési problémák
-ingerültség, fáradtság
-lehangoltság, depresszív viselkedés
-korpás, fénytelen, töredezett haj
-fejfájás, émelygés, szédülés
-hasfájás, puffadás
-hasmenés vagy székrekedés
-inzulintermelési problémák
-fogínyvérzés
-gyenge immunrendszer

A vitaminokon túl a bélflórád állapotától is függ, mennyire egészséges és erős a szervezeted.

Bélflórád nagy részét pedig a probiotikumok teszik ki, melyek olyan baktériumokok és gombák, melyek a bélflóránk egyensúlyára pozitív hatással vannak. Megakadályozzák, hogy a számunkra káros baktériumok megtelepedjenek és elszaporodjanak a bélflóránkban és segítik az egyes ásványi anyagok felszívódását. Ezáltal erősíthetik az immunrendszert és segíthetnek az esetleges gyulladások csökkentésében.

Amennyiben te nem csak látszólag, hanem belül is, és valóságosan is szeretnél egészséges lenni, akkor olyan vitaminokra van szükséged, melyek a bélflórát helyreállító különféle probiotikum törzseket is tartalmaznak. A NICS vitaminok pontosan ilyenek, és ezenfelül többszöri díjnyertes, kiváló minőségű termékek is.

Íme néhány ezek közül. A nevükre kattintva rögtön a gyártó oldalára kerülsz.
A Natural Immune Control System-NICS weboldalán egy éves kiszerelésben vásárolhatod meg a termékeket 1500 Ft postaköltséggel.

A leghasznosabb termék neked, a legjobb ajándék szeretteidnek, az egészség védelme.

C-vitamin 500 mg + D-vitamin + Csipkebogyó + Acerola + Inulin + élőflóra

D-vitamin 4000 NE + Kalcium + Inulin + élőflóra

D-vitamin 4000 NE + Kalcium + K2,B9,B12 vitaminok + Inulin + élőflóra

(Gyermek multivitamin) Kids Multivitamin + Inulin + élőflóra

Multivitamin 100 % NRV + Goji bogyó + Inulin + élőflóra

Magnézium 260 mg + B6-vitamin + Inulin + élőflóra

Immuno általános immunerősítő élőflórával

Étrend-kiegészítőkre vonatkozó általános figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, alkalmazásuk nem helyettesítheti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést! Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra a hatályos törvényi előírások alapján az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!web counter

Kategória: blogEgyéb