Újabb fotók láttak napvilágot az orosz-ukrán háború szörnyű pillanataiból. Annak a célja, hogy ezeket most megosztom veled, nem más, mint ami ennek a galériának.

Neked is tenned kell valamit!

Nem szeretném ugyanis, hogy bármelyikünk közömbös szemlélője legyen az eseményeknek. Úgy hiszem, kötelességünk legalább egy pillanatra beleképzelni magunkat az ott élők helyébe, és megtennünk mindent, ami a kezünk ügyébe esik. Talán egy imát tudsz elmondani a szenvedőkért, talán többet is tehetsz, de tedd meg!

ukrán háború

Ukrajna egy becsapott nemzet

Annál is inkább mozdulnunk kell az ügyben, mivel Ukrajna egy becsapott nemzet. Igen, egyszerűen átverték őket. Hogy kik? Azok, akik Oroszország ellen uszították őket annak érdekében, hogy mindinkább nyugat felé húzzák az országot. Ha a nyugat nem akarta volna kihasználni Ukrajnát, és felhasználni őket a saját céljaik eléréséhez, akkor inkább megpróbálták volna elősegíteni a két ország közti békés együttélést.

De amint azt már az előző cikkemben is leírtam, a NATO, Amerikával az élen, csak egy egyszerű támaszpontot akart csinálni Ukrajnából. Úgy gondolták, Oroszország ezt majd tétlenül nézi. De most, mikor baj van, amikor segítségre lenne szükség, mindenki behúzza fülét-farkát.

Ennek a videónak a legvégén láthatod és hallhatod, ahogy Zelenszkij, ukrán elnök, maga mondja ki, hogy országa magára maradt. Az alábbi két videóban pedig megrázó képeket láthatsz a háborúról, és egy felhívást, mely neked szól:

immunerősítőweb counter


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?