Egy TELJESEN ÚJ motivációs könyv, egy 12.600 forintos ajándékkal!

Hogy miben más, mint a többi motivációs kiadvány?
Nem csupán általános igazságokat pufogtat, amik semmit nem érnek a te akaraterőd nélkül, hanem egy olyan különleges kulcsot ismertet meg olvasóival, mely emberek millióinak életét változtatta, mentette meg sokszor egyetlen pillanat alatt.
Kíváncsi vagy mi lehet ez? Szívesen kipróbálnád? Akkor ez itt most a te pillanatod!
Egy igényesen megszerkesztett, bátorító, motiváló könyvhöz juthatsz hozzá, mely az erőt adó írásokon kívül, az év 365 napjára gondoskodik neked értékes üzenetekről. Így ha ki is olvastad, nem fogod félretenni, hanem minden egyes nap újra és újra meríthetsz belőle.

Készülj fel, mert ez a könyv provokálni fog Téged!
Arra csábít, arra ösztönöz majd, hogy újra szállj szembe azokkal a problémákkal, melyek eddig visszafogták vagy megkeserítették a mindennapjaidat. Ha megteszed, tudd meg, hogy ezzel a kiadvánnyal a kezedben sokkal nagyobb esélyed van a győzelemre, mint bármikor volt az életed folyamán! Új motivációt, új bátorságot, új reményt, lendületet, s ha jó döntéseket hozol, akkor egy teljesen új életet fog adni Neked.
Én arra vágyom, hogy miközben olvasod, lángra lobbanjon a szívedben a hit, a remény és a szeretet. Merj végre valódi szenvedéllyel látni, érezni, létezni, kilépve a hétköznapi emberek kötelező, szürke mókuskerekéből!
Nem ígérek nagy dolgokat azért, hogy megvedd ezt a könyvet, de egy valamit biztosan tudok: az álmaid, a küldetésed, amikkel a Földre születtél, még mindig várnak Rád! Türelmesen várják, hogy komolyan vedd végre őket, és elindulj a saját utadon. Azt szeretném, hogy elhidd:
„Sokkal többre születtél”!

Ha szeretnél többet megtudni rólam, mint a könyv írójáról, akkor kérlek kattints ide!

Ha most megrendeled a „Sokkal többre születtél” című motivációs könyvet nyomtatott formában, akkor ingyenesen tiéd lesz a „Mindennél többet érsz” videósorozat, melynek értéke 12.600 forint. Ha többet szeretnél megtudni a motiváló, önbizalom helyreállító videósorozatró, akkor kattints ide! IGEN! AZ AJÁNDÉKUNK MOST DRÁGÁBB MINT MAGA A KÖNYV!
Mindennél többet érsz

OLVASÓI VÉLEMÉNYEK
„Semmiféle kritikával nem tudok élni a könyvvel kapcsolatban, csak azt mondhatom, sokat segített nekem. Le sem tudtam tenni, miközben olvastam. El tudtad érni, hogy valami reményfélét éljek át, amit már évek óta nem sikerült. Sokan próbálták, és tényleg szívből, de nem tudták elérni, hogy bennem kisüssön kicsit legalább egy kis napsugár.
Köszönöm szépen!”   (S.M. Pécs)

„Nagyon jó, amiket leírtál! Az én szememben Te egy gyújtogató vagy, jó értelemben. Úgy érzem, hogy akiben találsz egy parányi szikrát is, azt biztos megtudod gyújtani. Nagyon inspiráló könyv.”
(H.E. Hódmezővásárhely)

A nyomtatott könyv ára 2500ft + postaköltség. A teljes ár: 3500ft. Megrendeléshez kattints ide!
Az e-könyv ára 1500 ft. Megrendeléshez kattints ide!

Az ajándék videósorozatot, a megrendelő űrlapon megadott e-mail címedre fogjuk elküldeni.