Te tudtad, hogy a „Reszkessetek betörők” című, népszerű vígjátéknak 5 része is készült? Ha szeretnéd megnézni őket, akkor kattints a címekre, és máris indul a nevetés! Kivéve a negyedik résznél, mert . Jó szórakozást!

A címekre kattintva tudod megtekinteni az adott filmet.

Reszkessetek betörők 1

A „Reszkessetek betörők” minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi vígjáték filmje. Magyarországon szinte minden karácsonykor sugározzák, hiszen jól tudjuk, hogy: „Nincs karácsony Kevin nélkül!„. A film majdnem három évtizeden keresztül a legtöbb bevételt hozó karácsonyi filmnek számított világszerte. 2011-ig a legsikeresebb amerikai vígjátéknak számított.

Reszkessetek betörők 2

A nagy sikerű „Reszkessetek, betörők!” című film folytatása az „Elveszve New Yorkban” alcímet kapta. Az 1992-ben bemutatott amerikai filmvígjáték, kezdése kísértetiesen hasonlít az első részben látottakra, ám végül Kevinnek, New York utcáin kell szembeszállnia az álnok banditákkal.

Reszkessetek betörők 3

Az 1997-ben bemutatott új részben, az amerikai légierőtől ellopnak egy szigorúan titkos adatokat tartalmazó mikrochipet, mely kalandos módon egy távirányítású játékautóba, és így egy nyolcéves kisfiú, Alex Pruitt kezébe kerül. A rosszfiúk, akikkel Alexnek meg kell küzdenie, ezért az értékes chipért szállnak harcaba kicsiny, de annál veszélyesebb ellenfelükkel.

Reszkessetek betörők 4

A 2002-ben bemutatott amerikai filmvígjáték sztorija eredetileg Chicagóban játszódik, ám érdekes módon Dél-Afrikában forgatták. Ebben a részben sajnos Peter, elvált Kate-től, és azt szeretné, hogy gyermekei jóban legyenek milliárdos kedvesével Natalie-val. Ám a családi sztorit bonyolítják még azok az elvetemült gonosztevők is, akik be akarnak törni Natalie és Peter luxusvillájába.

Reszkessetek betörők 5

A 2012-ben bemutatott rész alcíme „Testvérek akcióban”. A filmvígjáték sztorija alapján a Baxter család Kaliforniából Maine-be költözik, ami egy cseppet sem tetszik Finn-nek, a videójáték imádó kisfiúnak és Alexis-nek, a lázadó természetű nővérének. Miután Finn megtudja, hogy újdonsült otthonuk a szóbeszédek alapján kísértetek tanyája lehet, még inkább menekülne onnan. Ám, amikor betörők próbálják meg kirabolni házuk olyan rejtett zugait, melyekről még Baxterék sem tudtak, akkor a kisfiú kőkeményen felveszi velük a harcot.webszámláló


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?