Kövület másolatok a kirakatokba, vagy a lakásba

A megszokott kirakatoknak ezennel vége! Sőt! Ha a saját otthonodban szeretnél az ízlésednek, érdeklődési körödnek megfelelő, megdöbbentő dekorációkat, akkor a legjobb helyen jársz. Életnagyságú T-rex talplenyomat, vagy közel 60 cm átmérőjű ammonitesz váz másolat? Esetleg valami személyeset szeretnél, ami mellett biztosan megállnak az emberek? Meglesz ne aggódj!

Szinte minden megvalósítható

Az elmúlt hónapokban egy teljesen új technológiát kísérleteztem ki, mellyel szinte bármi megvalósítható. Ez a 3D-s technika forradalmasíthatja a művészet és/vagy a dekoráció fogalmát. Most már nem kell szimpla képeket akasztgatnod a szobádba, vagy az üzleted kirakatába. Miért ne lehetne kép és szobor egyben, vagy egy forradalmian új megoldással készült háromdimenziós alkotás? Ha fel akarod kelteni az emberek figyelmét, vagy ha szeretnéd megdöbbenteni őket, akkor csak kattints ide, és írd meg az elképzelésedet! Ha nincs konkrét ötleted, akkor azt írd meg, és megbeszéljük, mi lenne neked vagy az üzletednek a legjobb!

A cél: megdöbbenteni az embereket

Nemrég volt egy kis kiállításom, a fent említett 3D-s alkotásaimból. Egyszerűen csak meg szerettem volna mutatni a hozzám közel állóknak azt, amin olyan sokat dolgoztam az utóbbi időben. Ahogy az emberek elmentek a képeim előtt, nagyon sokszor azt láttam, hogy szó szerint tátva marad a szájuk, mielőtt kimondják, hogy: „Aztaa!” Ez azért volt jó érzés nekem, mert ilyen reakcióknál azt látom, hogy könnyen elér a műveim üzenete az emberi szívekig. Pontosan ez az, amit szeretnék veled is megosztani. Ezt a „Hűűha!” érzést azzal, hogy rendelhetsz tőlem egy ilyen alkotást.

A megrendelésed a jótetted

Tudtad, hogy ha rendelsz tőlem egy ilyen művet, akkor hozzájárulsz a környezettudatos kereskedelemhez? Hisz, amikor csak tudok, újrahasznosított anyagokkal dolgozom, és amikor csak mód van rá, kerékpárral szállítom a szükséges anyagokat.

Azt tudtad, hogy a bevételből rendszeresen segítünk hátrányos helyzetű családokat? Ha tőlem vásárolsz, akkor ezzel te is segítesz.

Vajon azt tudtad-e, hogy az ebből származó bevétel nagy része arra szolgál, hogy ezen alkotásokból létrejöhessen egy olyan múzeum Magyarországon, mely egyedülálló a maga nemében? Egy olyan múzeum, ahol reményeim szerint gyakran hangzik majd el az, hogy: „Aztaa!”

Kattints ide és tegyél jót ma!web counter


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?