Megbízhatóság, és becsületes munka a kertedben!

Ha kell, árnyéktartó, sűrű sövényt nevelek egy fából, vagy akár bonsai jellegűre metszem az egyszerű bokrokat.
Sőt! Ha igény van rá, akkor saját, egyedi kérésre készítek különleges, nem mindennapi kerti díszeket. Így az udvarod, vagy a kerted olyan lehet, amilyen senkinek nincs, miközben teljesen a saját ízlésedre van szabva minden.

Ahol a kézművesség és a kertépítés találkozik

Fát, betont, újrahasznosítható anyagokat és kézműves praktikákat is felhasználok annak érdekében, hogy valami különlegeset alkossak neked.

Az áraim nem zsákbamacskák

Tudnod kell, hogy nálam nincsenek rejtett költségek, és nincs olyan, hogy számlával, vagy anélkül dolgozom. Én nem csak azokkal vagyok becsületes, akik épp előttem állnak, hanem azokkal is, akik nem látnak, amikor dolgozom. Ez nálam alapkövetelmény, és nem pénz kérdés.
– Ha csak a tanácsomra és a terveimre van szükséged, mert inkább mindent magad szeretnél kivitelezni, akkor a tanácsadói díjam: 5000 Ft egy kert/udvar megtervezésére.
– Amennyiben velem szeretnél dolgoztatni, úgy az órabérem 2000 Ft a saját szerszámok eszközök használati díjával (kiszállási díjjal) együtt.
– Ha szeretnél velem egy kézműves díszt, kerti bútort csináltatni, azt a saját otthonomban készítem el neked, egy előre pontosan megbeszélt árban. Ehhez az árhoz akkor is tartani fogom magam, ha több időre lenne szükségem a megbeszélteknél, vagy ha bármiben elszámoltam magam. Ez az én saram lenne, nem a tiéd.

Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, kérlek kattints ide!

Az udvar szépítése, rendbetétele nem szezonális dolog

Télen másmilyennek szeretjük látni az udvarunkat, nyáron pedig megint mások az igények. A kert nem csupán a fű és sövény nyírását jelenti. Őszi, téli, tavaszi vagy akár nyári dekoráció is rengeteget hozzátesz az otthonérzéshez.

A békesség szigete kell, hogy legyen!

Be kell ismernünk, nagyon stresszes világot építettünk magunk köré. A munka, a rohanás, a pénzkeresés mókuskereke tönkretesz minket, ha nem tudunk néha megállni és kikapcsolni. Nem kell különböző helyeket keresnünk, belépőjegyeket fizetni, ha a szükséges „Békesség sziget” a mi udvarunk, kertünk, vagy akár teraszunk.

Engedd, hogy segítsek megvalósítani!

Keress fel és beszéljük meg, milyen a te álomkerted/udvarod! Mondd el, mekkora összeget szánnál a tervedre, én pedig elmondom mit, hogyan lehetne megvalósítani az adott keretből.Visit counter For Websites