Mostanában nagyon megtetsztett a videózás. Eddig csak akkor videóztam, mikor valami miatt szükség volt rá, ám egyre jobban bejön a vloggerkedés is.

Miért a keresztény vloggerkedés?

Akik ismernek, azok tudják, hogy mióta maga az élő Isten megszólított, azóta valóságosan megváltozott az életem. Meghatározó lett számomra Isten személye, és ennél fogva a kereszténység is. Miről írhatnék hát a könyveimben, és miről beszélhetnék a videóimban?

Íróból hogyan lesz vlogger?

Hááát, az az igazság, hogy nem tudom hogy lesz, de remélem lesz. Olyan, mintha kicsit szünetelnék a könyvírással, és vonz a videó készítés, a vlogger világ. Úgy látom, szükség is van keresztény vloggerekre, mert nincs belőlük túl sok. Hát majd meglátjuk. Rajtam nem múlik. Inkább a követőkön, feliratkozókon. Ha esetleg szeretnéd megismerni az eddig megírt könyveim nagy részét, ide kattintva megtalálhatod őket.

keresztény vlogger

Mi kell ahhoz, hogy videózni kezdjünk?

Én inkább csak azt tudom leírni, hogy nekem milyen eszközök állnak rendelkezésemre. Nincsenek méregdrága cuccaim, sem drága, vagy feketén szerzett videószerkesztő szoftvereim. Abból főzök, amim van. Egy CANON LEGRIA HF R606-os kis videó kamerám, aminek a hangminősége sajnos hagy némi kívánnivalót maga után. Aztán ehhez van egy HAMA STAR 62-es állványom. A mobiltelefonom egy MOTOROLA készülék, melynek lényegesen jobb a hangminősége, mint a kamerának, és a videóminőség is szuper. A MOTOROLA egy megbízható cég, még akkor is ha a Lenovo megvásárolta. Nem véletlen, hogy a világ egyik legmodernebb, legerősebb hadserege is MOTOROLA eszközöket használ. Mindezek mellett egy bluetooth-os szelfibot, és egy minikamera is rendelkezésemre áll, mely utóbbit még nem igen használtam. Egy nagyon kedves barátomtóól szuperjó JACKAL stúdió lámpákat kaptam, hatalmas, hűtőkkel ellátott égőkkel. Ami a szoftvereket illeti, WINDOWS MOVIEMAKER az elsődleges, ami ugye ingyenes cucc. Mivel magyar a kezelőfelülete, el boldogulok vele.

Mit lehet kihozni ilyen videós cuccokból?

Erre igen rövid a válaszom. KATTINTS IDE, nézd meg, és ha hasznosnak tartod a munkámat, iratkozz fel a csatornára, esetleg ajánlhatod másoknak is.web counter

Kategória: blog