Mi az, hogy keresztény ajándékbolt?

Webáruházból már rengeteg van az interneten. Az egyik kutya tartással kapcsolatos dolgokat árul, a másik macskás árucikkeket, a harmadik baba, ruházati, élelmiszer stb. árucikkekkel látja el vásárlóit. De vajon mit értékesít egy keresztény webáruház, melyekből szintén többet találni mind hazai, mind külföldi viszonylatban?? Egy keresztény webshop olyan díszeket, ékszereket és használati tárgyakat árul, melyek bibliai üzeneteket hordoznak magukon és/vagy a keresztény hit megélésével kapcsolatos tárgyakat. Most a bőséges hazai kínálatból a Keresztény Ajándékbolt nevezetű oldalt emelném ki. De vajon miért is?

Mitől különleges a keresztenyajandekbolt.com?

Az említett oldal több különlegességgel is rendelkezik, melyek megkülönböztetik, sőt talán ki is emelik a többi hazai keresztény ajándéktárgyakat forgalmazó webshop közül. Az első és legfontosabb az nem más, mint, hogy Isten maga adta az ötletet egyszer váratlanul ahhoz, hogyan, milyen technikával készüljenek a webáruházban szereplő, keresztény üzeneteket hordozó, 3D-s faliképek. Ezek valóban különlegesek, és egyedülállóak a maguk nemében, hisz hazánkban ilyet nem igen látni máshol. Nézd csak!

Ezekben egyedülálló a keresztény ajándékboltok között

A Keresztény Ajándékbolt négy dolgot említ rögtön webshopja kezdőoldalán, melyek különlegessé teszik. Ezek közül véleményem szerint három olyan, melyek kiemelik őket a többi keresztény ajándéktárgyakat forgalmazó webshopok közül. Körülnézve a többiek oldalain, egyik felületen sem láttam ugyanis, hogy számukra fontos lett volna a környezettudatosság, a környezetvédelem, vagy a szegények megsegítése, esetleg az igehirdetés szolgálatának támogatása.

A Keresztény Ajándékbolt környezetbarát

A Keresztény Ajándékbolt azt állítja, hogy aktuális szállításaikat ha csak lehet kerékpárral intézik, a keletkező hulladékaikat, számukra természetes módon szelektíven gyűjtik, és alkotásaikat nem egyszer újrahasznosított anyagokból készítik. Ezek igazán dicséretes dolgok, ha a mai kizsákmányoló világunkat nézzük. Mikor keresztény ajándékot veszel magadnak vagy másnak, érdemes olyan üzletet választani, mely fontosnak tartja a ránk bízott természet védelmét, és lehetőségeihez mérten mindent megtesz érte!

Egy keresztény webáruház, mely segíti a szegényeket

Elmondásuk szerint a Keresztény Ajándékbolt nem valamely alapítványokon, vagy ellenőrizhetetlen közvetítőkön keresztül juttat morzsákat a bevételéből a rászorulóknak, és nem is csak a karácsonyi időszakban. Gyakran addig gyűjtögetnek bevételükből, míg összejön egy kiadós élelmiszer csomagra való, amelyet eljuttatnak a közelükben élő, mélyszegénységben küszködő család részére. Teszik ezt folyamatosan, ahogy bevételük engedi, hiszen ezzel, ahogy mondják: „Istennek akarnak tetszeni”. Ha szeretnéd, hogy többet tudjanak adni, vásárolj náluk te is!

Nemzetközi igehirdető szolgálat a Keresztény Ajándékbolt mögött

A magyarországi, keresztény ajándéktárgyakat forgalmazó webáruházak mögött többnyire nem áll egy olyan igehirdető szolgálat, mint a Keresztény Ajándékbolt mögött. Ők ugyanis nem csak termékeikkel, hanem videóikkal, és különböző összejöveteleken is hirdetik Isten üzenetét. Teszik ezt országhatárokon innen és túl oly módon, hogy a Keresztény Ajándékbolt jövedelme szponzorálja ezt a szolgáló életmódot. Neked fontos, hogy hirdetve legyen Isten országa? Fontos, hogy legyenek igehirdetők, akik mozdulnak, indulnak, ha kell mindent hátrahagyva, hogy Isten akaratát tegyék? Ha igen, akkor ne máshol vásárolj, hanem Keresztény Ajándékbolt webshopjában!

Íme néhány platform, ahol hirdetik a Biblia igazságait:
Ébredés Misszió YouTube csatorna
Keresztény Vlogger TikTok fiók
Jó hírek mindenkinek Facebook csoport

Az egyedi igények megvalósítása nem drágább, mint a már meglévő termék

Ha a Keresztény Ajándékbolt -ban nem találsz olyan terméket, ami tetszene, akkor is vásárolhatsz náluk. Csak megírod nekik a kedvenc igeversedet és azt, hogy milyen tárgyon szeretnéd látni, és ők ugyanolyan áron elkészítik neked, mintha a webáruházból választottál volna valamit. Sok helyen jóval drágábbak az egyedi termékek, de a Keresztény Ajándékboltban biztosan nem fogsz ezért többet fizetni.

Támogasd a környezetvédelmet, a szegényeket, Isten igéjének a hirdetését, és vásárolj a Keresztény Ajándékbolt -ban!web counter


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?