– Csontritkulás, gyenge csontozat
– Gyenge immunrendszer
– Fáradékonyság, általános gyengeség
– Lehangoltság, depresszió
– Inzulin termelési problémák
– Daganatos kórképek
– Pikkelysömör és egyéb bőrproblémák
– Puffadás, széklet problémák
– Váratlanul felbukkanó allergiás tünetek
– Fénytelen, töredezett, korpás, és/vagy hulló haj

Ha a fenti tünetekből egy, vagy akár több is illik rád, akkor nagy valószínűséggel te is beleestél, korunk két, talán legelterjedtebb egészségügyi problémájába. Vagy D-vitamin hiányban szenvedsz, vagy felborult a bélflórád, vagy akár mindkettő. Mindez néhány vizsgálattal könnyedén kideríthető.

Tudtad, hogy Magyarországon a téli időszak végére a lakosság 90 százaléka általában D-vitamin hiányban szenved?

A szervezetünk számára szükséges D-vitamin elsősorban a bőrünket ért ultraibolya sugárzás kapcsán jut a szervezetünkbe. Ezt a csodás folyamatot azonban a következő dolgok akadályozzák meg:

-Modern éltvitelünknek köszönhetően többet vagyunk zárt helyeken, mint a szabadban.
-Ha rá is szánjuk magunkat a napozásra, vagy a szabad levegőn lévő tartózkodásra, a szakértők tanácsainak megfelelően vastagon bekenjük magunkat naptejekkel, minek hatására lehetetlenné válik, hogy némi UV sugárzáshoz jussunk.
-Mikor enyhül a nyár, és felszabadítóbb lehet a szabadban tartózkodni, kénytelenek vagyunk felöltözni, hogy ne fázzunk. Ebben az esetben az arcunk, és a kézfejeink vannak csak szabadon, minek következtében nincs elég felület, mely a szükséges sugárzást felvehetné.

Ha a D-vitamint táplálékon keresztül szeretnénk a szervezetünkbe juttatni, az alábbi dolgokat kellene fogyasztanunk rendszeresen: halmájolaj, szardínia, hering, tonhal, lazac, tej és tejtermékek.

Ha sem a napsugárzásból, sem az imént felsorolt élelmiszerekből nem jut elég a szervezetedbe, akkor más módon kell hozzájuttatnod a testedet ehhez a létfontosságú anyaghoz!

A D-vitamin hiány ugyanis népbetegséggé vált, ami többek között gyenge immunrendszert is eredményez.

A megerősített immunrendszer életmentő lehet, főleg a különböző, járványos időszakokban!

Nagyon nem mindegy azonban, hogy milyen minőségű vitamin kapszulákat kapkodsz be a szervezeted megerősítése céljából! A legújabb kutatások szerint ugyanis a napi 4000 nemzetközi egység (ne) D-vitamin még a daganatos betegségben szenvedőknél is ígéretes eredményeket hozott.

Ha erősebb, ellenállóbb szervezetet szeretnél, nem teheted meg, hogy a legolcsóbb, esetenként leggyengébb minőségű D-vitamint veszed meg a patikákban!

Az én történetem ezzel kapcsolatban:

Nem is olyan túl régen szinte állandó arc- és homloküreg gyulladással köszködtem. Nyáron a légkondicionáló hatására, a hűvösebb időszakokban pedig minden kis fuvallatra fejfájást éreztem, amit semmi nem akart elmulasztani. A gyulladás és fájdalomcsillapítókat ilyenkor általában az antibiotikumos kezelések követték egymás után. Végül úgy döntöttem, hogy egy ismerősömön keresztül kipróbálom az egyik immunerősítő NICS terméket. Nem kellett hetekig szednem, hogy jelentkezzen a pozitív hatás. Szinte én is elcsodálkoztam, mennyire ellenállóbb lett a szervezetem a külső negatív hatásokkal szemben.

Ekkor édesanyám jutott eszembe, aki szintén sűrűn megfázott, és elkapott különböző betegségeket, vírusokat. Küldtem neki is abból a termékből, ami számomra olyan jól bevált, és vártam a válaszát a hatással kapcsolatban. Hamarosan jelentkezett is, és legnagyobb örömömre elmondta, hogy bizony jobban van, és sokkal erősebbnek tűnik az immunrendszere. Nem kellett napi szinten küzdenie kissebb-nagyobb meghűlésekkel, betegségekkel.

Ezért merem nyugodt szívvel ajánlani neked is az alábbi terméket!

Ez a magyar termékcsalád évek óta Érték és Minőség Nagydíjakat zsebel be a kiváló minőségű termékeivel. Készítményeik ugyanis nem pusztán vitaminokat, de azok felszívódásához, és az egézség fenntartásához elengedhetetlenül szükséges élőflórákat is tartalmaznak, hatalmas mennyiségben.

Az emésztőrendszerünkben található baktériumtörzseket ugyanis pusztítja a stressz, a különböző gyógyszerek szedése, a mozgáshiányos életmód, továbbá a vitaminszegény, ám szénhidrátban gazdag táplálkozásunk is.

A bélflóra felborulásának következtében gyengül az immunrendszerünk, gyomorfájdalmak, hasmenés, vagy éppen székrekedés, vércukorszint problémák léphetnek fel rendszeresen, és ugyanígy támadhat minket újra és újra a herpesz vírus is.

Ezért fontos, hogy a NICS készítmények nem pusztán vitaminnal tömik a fogyasztóikat, hanem helyreállítják azt a kényes egyensúlyt is, amit sajnos mi nap mint nap tönkreteszünk. Más, átlagos bélflóra készítményeknél magasabb számban tartalmazza a baktériumtörzseket. A NICS táplálékkiegészítők tehát sokkal többek mint más, egyszerű vitaminok, ám anyagilag mégis elérhetőek bárki számára.

Egyetlen termék, mely korunk két legelterjedtebb egészségügyi problémájában is a segítségedre lehet és az ára nem több mint egy egyszerű vitaminé.

A D-vitamin 4000+Kalciumot megvásárolhatod egyenesen a gyártótól, a képen látható, egy évre szóló csomagolásban, IDE KATINTVA.

Egy darab kapszula a következőket tartalmazza:
D-vitamin: 4000 NE
Kalcium: 130 mg
Frutafit Inulin IQ: 6,25 mg

Élőflóra baktériumtörzsek:
Lactobacillus casei: megközelítőleg 6 milliárd darab – 200 mg
Lactobacillus acidophilus: megközelítőleg 5 milliárd darab – 200 mg
Lactobacillus brevis: megközelítőleg 2,5 milliárd darab – 200 mg
Lactobacillus plantarum: megközelítőleg 2 milliárd darab – 200 mg
Bifidobacterium longum: megközelítőleg 1 miliárd darab – 200 mg
Streptococcus thermophilus: megközelítőleg félmilliárd darab – 200 mg

Ha szeretnéd megrendelni a D-vitamin 4000+Kalcium terméket, kattints ide!

immunrendszerweb counter