D-vitamin 4000 NE + Kalcium + K2,B9,B12 vitaminok + Inulin + élőflóra: Mindez egyetlen kapszulában!

d-vitamin
A szakemberek szerint a 4000 nemzetközi egységnyi (NE) D-vitamin napi bevitele sokkal ellenálóbbá teszi a szervezetet és erősebbé az immunrendszert. Még a daganatos betegségekkel szemben is nagyobb ellenállást fedeztek fel azon személyek esetében, akik ilyen mennyiségben szedték a D-vitamint, szemben azokkal, akik sokkal kevesebb egységnyit vittek be szervezetükbe.
D-vitamin-hiány tünetei:
Gyenge immunrendszer, csontritkulás, romló fogak, depresszió, lehangoltság. A magas D-vitamin szint viszont csökkenti a pajzsmirigy problémák, és a daganatos megbetegedések kockázatát.

Szakemberek egész sora állítja, hogy a D-vitamin mennyisége, és a bélflóránk egészsége, meghatározzák testünk általános állapotát, és védekezőképességét is.

A bélflóra felborulásának következtében is gyengül az immunrendszerünk, valamint gyomorfájdalmak, hasmenés, vagy éppen székrekedés, vércukorszint problémák léphetnek fel rendszeresen, és ugyanígy támadhat minket újra és újra a herpesz vírus is. Nem elegendő tehát egy egyszerű D-vitamin készítmény ahhoz, hogy tökéletes eredményt érj el az immunrendszered megerősítésével kapcsolatban, hanem

egy olyan, 4000 NE-t tartalmazó D-vitamin készítményre van szükséged, mely több milliárdnyi élőflóra baktériumot is tartalmaz.

Ezen felül, ez a készítmény, a csontoknak és a fogaknak elengedhetetlenül fontos kalciumot, valamint K2, B9, B12 vitaminokat is tartalmaz. Mivel a B1, B2, B3, B6, B12-vitamin-hiány tünetei a: lassuló gondolkodás, gyenge idegrendszer, szívizom problémák, oxigénellátási gondok, fáradtság, levertség, izomfájdalmak, vérszegénység, mentális problémák, ezért láthatóan fontos, azok pótlása is a szervezetünkben.

Ha szeretnéd, hogy az immunrendszered sokkal erősebb legyen, akkor a „D-vitamin 4000 NE + Kalcium + K2,B9,B12 vitaminok + Inulin + élőflóra” termék kimondottan neked készült. Íme a pontos összetétele:
Ha egyenesen a gyártótól szeretnél megrendelni egy egész éves kiszerelést, vagy csak többet megtudnál a termékről, akkor kérlek kattints ide!

Étrend-kiegészítőkre vonatkozó általános figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, alkalmazásuk nem helyettesítheti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést! Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra a hatályos törvényi előírások alapján az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!web counter