Az elenállóképességednek sokkal többre van szüksége a szokásos vitaminjaidnál!

Sajnos jól tudom milyen érzés, amikor lüktet a fejed a fájdalomtól, folyik az orrod, fájnak a végtagjaid, lázas és gyenge vagy. Hogy a manóba lehet? – kérdezzük ilyenkor – Hiszen ezreket költök vitaminokra!

Ezután jönnek a fájdalom és gyulladáscsökkentők, majd az antibiotikumok, és közben gyakran mérgelődsz, miért kell már megint ennek történnie? Miért nem érzed a vitaminjaid erőt adó hatását?

Próbálsz természetes gyógymódokhoz fordulni, és lassan már mindent kipróbálsz, amit jóakaróid ajánlanak, az immunrendszered erősítése éredkében.

Hiányozni, kiesni a munkából és otthon feküdni, miközben tudod, hogy a főnököd mennyire mérges az ilyenekért – ez a legidegesítőbb dolog.

Gyengének tehetetlennek érezni magad úgy, hogy közben igenis próbáltál odafigyelni az egészségedre – ez igazságtalan.

Ha elkapsz egy vírust, beleesel valamilyen járványba, vagy egyszerűen csak megfázol, gyakran fogadkozol, hogy majd jobban odafigyelsz magadra. Igen, tudom miről beszélsz. Persze, miután az ember felépül, kétszer annyit kell dolgoznia, mire utoléri magát a kényszerpihenő miatt. Nem volt elég a betegség, hanem még ez is.

De miért kellene ennek így maradnia?
Mi lenne ha találnál egy olyan készítményt, melynek valóban éreznéd az immunerősítő hatását!?

Ha ettől ritkábban látnád a betegágyadat, és kevesebbszer kellene átélned azokat az ismerős fájdalmakat, a tehetetlenség és kiszolgáltatottság idegörlő érzését?

immunrendszer egészség

Képzeld el mennyivel jobban éreznéd magad ha nem te lennél az első, ismerőseid vagy munkatársaid között, aki elkap mindenféle betegséget! Míg mások, fújják az orrukat, szenvednek, panaszkodnak, hiányozni kényszerülnek a munkahelyről, addig te magabiztosan teszed a dolgodat és lehet rád számítani.

Energikusan, egészségesen, egy erősebb immunrendszerrel sokkal boldogabb az élet.

Nekem, nem is olyan régen, folyton megfájdult a fejem ha kimentem a hideg levegőre. De ennél sokkal rosszabb volt az, hogy hiába szedtem a fájdalom és gyulladáscsökkentőket, mert azok csak nagyon ritkán segítettek. Sajnos sok esetben egy vagy két antibiotikum kúrát is végig kellet szednem, hogy az arc és homloküreg gyulladásom elmúljon. Egy idő után már nem csak abból volt elegem, hogy nem mehetek ki a levegőre, hanem a rengeteg gyógyszerből is. Ekkor kipróbáltam egy probiotikumos immunerősítőt. Úgy voltam vele, ha ez sem használ, akkor semmi.

Képzeld!

Az említett gyulladásos tünetek azóta sem jöttek elő, pedig már vagy fél éve, hogy ez történt. Azóta több ismerősömnek is ajánlottam ezt a terméket, köztük az édesnyámnak is, aki gyakran megfázott, vagy kapott el mindenféle betegséget. És legnagyobb örömömre, nála is nagyon bevált az Immuno, hisz ezután már nem volt folyton beteg. Sőt más ismerőseim is örömmel számoltak be ennek a különleges terméknek a pozitív hatásairól.

Hogy mitől különleges?

– 19 összetevőből áll.
– Nem csak természetes alapú vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
– Több százmillió élőflóra baktérium kapszulánként.
– 8 különböző élőflóra törzs.
– Elég csak a problémás időszakokban szedni.
– Egymás után három évben nyerte el az Érték és Minőség Nagydíjat.
– Különleges, minőség megóvó csomagolás.

Talán te is többször megdöbbentél már, mikor egy erősnek hitt ismerősöd meghalt egy olyan betegségben, amit mások könnyedén átvészeltek. Azt mondtad: -Sportolt, és egészségesen táplálkozott, akkor hogyan történhetett ez meg vele?

Ha a stresszes életmód, vagy egyéb dolgok miatt a bélflóra, mint védelmi vonal felborul, akkor kívülről bármilyen erősnek tűnik is valaki, belül gyenge a szervezete, és veszélyben lehet az élete.
Ha rendszeresen szeded a megszokott vitaminjaidat, de mégis gyakran betegeskedsz, próbáld ki a nyagyágyút!

A Natural Immune Control System Zrt. rengeteg és jobbnál jobb termékei közül, most az Immuno nevezetűt ajánlom neked, mely az alábbiakat tartalmazza:
Berzedt gyantásgyom, tőzegáfonya kivonat, fokhagyma kivonat, homoktövis, eclipta, andrográfisz, béta-glükános élesztő, L-lizin, cink, D3-vitamin, inulin, bifidobacterium adolescentis, bifidobacterium longum, lactobacillus gasseri, lactobacillus reuterin, lactobacillus acidophilus, lactobacillus casei, lactobacillus rhamnosus, lactobacillus plantarum.

Amint látod, a felsorolt 19 összetevőből 9 a bélflórád helyreállításán fog dolgozni, hogy így erősítse az ellenállóképességedet, míg a vitaminok és ásványi anyagok pedig a maguk megszokott módján teszik azt.

Bizonyára már nagyon feszít téged a kérdés, hogy mennyibe kerül vajon az Immuno? Mielőtt azonban ezt elárulnám neked, szeretnélek meglepni két ajándékkal.

Úgy döntöttem, hogy az immunerősítőd mellé neked ajándékozom, a „Mindennél többet érsz” című, és 12.600 Ft értékű videótanfolyamomat is. Ezek a kis videók nagyon sokat tudnak segíteni neked abban, hogy meglásd, mennyire értékes és különleges személy is vagy, a több milliárd ember között.

De ez még nem minden!

Szeretném ugyanis, hogy a tiéd legyen, az „Immunrendszer erősítés másként” című, és 5000 Ft értékű írásom, mely hatalmas segítség lehet számodra abban, hogy ellenállóbbá tedd a szervezetedet.
Igen, valóban egy 17.600 Ft értékű, elektronikus ajándékcsomaggal szeretnélek meglepni téged az Immuno mellé, melyet a megrendelésedet követően, emailben fogok eljuttatni hozzád.

Maga az Immuno 200 darabos gyári csomagolásban 32.800 Ft.Ha ezt elosztod 200 darabbal, akkor egy kapszula pontosan 164 forintra jön ki. Én utánanéztem az interneten, és találomra kiválasztottam, egy jó minőségűnek, hatékonynak mondott immunerősítőt, melyből egy harminc darabos kiszerelés ára 5990 Ft. Ha ezt elosztjuk 30-al, akkor 199 forintra jön ki egy olyan készítmény, mely a bélflóra egészségével mit sem törődik, hiszen nem tartalmaz probiotikumokat.

Ennek fényében vajon megéri az Immuno, a 32.800 forintot, a 17.600 forintos ajándékcsomaggal együtt? Még a bolondnak is.

De ha esetleg még mindg sokallod az árát, akkor csak gondolj bele, hogy 200 nap alatt, körülbelül mekkora összeget szoktál elkölteni a kedvenc élvezeti cikkeidre, mint például kávé, édesség, esetleg cigaretta, vagy bármi más? Ha öszeadod, talán meg is haladja az Immuno árát. Ám össze sem hasonlítható a két dolog, hiszen itt az egészségedről, a szervezeted ellenállókpességéről, a betegségek minél nagyobb mértékű elkerüléséről van szó, nem egy élvezeti cikkről.

Amennyiben viszont a 200 darabos kiszerelést sokallnád, akkor javaslom, hogy mutasd meg másnak is ezt az oldalt, beszélj szeretteidnek, barátaidnak az Immuno-ról, és vegyetek meg közösen egy dobozzal!

A termékek visszaküldéséről, panaszkezelésről, és a szerződési feltételekről ide kattintva tudsz elolvasni minden információt.

Amennyiben szeretnéd tudni, mennyire megbízható az a cég, mely az Immuno mögött áll, akkor tekintsd meg a szegedi székhelyű, Natural Immune Control System Zrt. rövid kis videóját!

Ez az akció, ebben a formában, csak 2022. február 10-ig érhető el, mert a termék ára is változni fog, és a hozzá tartozó ajándékok sem lesznek elérhetőek.
Ha nem rendeled meg most az Immuno-t, akkor ilyen áron valószínűleg már nem fogod tudni elérni, és nem lesz tiéd a „Mindennél többet érsz”, motivációs videósorozat, valamint az „Immunrendszer erősítés másként” című értékes pdf sem.

Segíteni csak annak lehet, aki engdi. Ha ma nem teszel semmit, magától nem fog változni semmi. Tegyél most az ellenállóképességed növelése érdekében!

webáruház megrendelés

A MEGRENDELÉS MENETE
1. Kattints a megrendelés gombra, majd pontosan töltsd ki a megjelenő űrlapot!
2. Hamarosan kapni fogsz egy emailt, a Natural Immune Control System Zrt.-től, melyben ők visszaigazolják a rendelésedet és közlik, milyen számlaszámra utald át a 32.800 forintot és az 1500 forint postaköltséget.
3. Amint az összeg beérkezett hozzájuk, egy újabb visszaigazoló emailt kapsz tőlük, majd megkapod a kért digitális ajándékok elérhetőségeit is.
4. Miközben az ajándékaiddal leszel elfoglalva, az Immuno már útra is kel, az általad megadott címre.

Ez az oldal csak egy közvetítő felület, mely a te megrendelésedet továbbítja a Natural Immune Control System Zrt. felé. Mi a termék árára egyetlen forintot sem teszünk, úgyhogy az alábbi űrlapot kitöltve, a gyártó által meghatározott áron fogod megvásárolni a készítményt.

De ha egyenesen a gyártótól szeretnéd megrendelni a terméket, csak kattints ide!

Az urbanltamas.hu oldal adatvédelmi irányelveit ide kattintva tudod elolvasni.
A nics.hu oldal adatvédeli irányelvei itt találhatók.

webáruház megrendelés

Étrend-kiegészítőkre vonatkozó általános figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, alkalmazásuk nem helyettesítheti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést! Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra a hatályos törvényi előírások alapján az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
web counter