A vlogger álom

Gyermekkoromban, néha talán megfordult a fejemben, hogy egy nap szeretnék majd sok emberre hatással lenni, de melyik kisgyermek ne álmodozna hasonlókról? Abban az időben viszont, még nem volt internet Magyarországon, így az a szó sem volt ismert, hogy „vlogger” vagy „influenszer”. Ilyen elfoglaltságról tehát nem is álmodhattam. Sőt, gyermek- és tinédzser koromban még nem is volt olyan mondanivalóm, amivel tömegeket érhettem volna el.

Amikor az üzenet megszületik

Minden jó vloggernek kell, hogy legyen egy egyedi stílusa és mondanivalója. Jómagam még nem vagyok olyan népszerű, mint mások, akik ezzel foglalkoznak, de rájöttem valamire, amivel ezreket, tízezreket érhetek el. Ezek rövid, megható, tanulságos történetek, melyeket sokan szívesen meghallgatnak. Ilyen sztorikat azonban bárki kovácsolhat és előadhat a siker reményében. Nekem azonban különleges történeteim vannak.

Nem akárki áll a Vlogger sztorik mögött

Az én történeteimet ugyanis a mindenható, élő Isten szolgáltatja, és valljuk be őszintén, mint minden máshoz, ehhez is Ő ért a legjobban. Többnyire tehát olyan kis történeteket, csodákat mesélek el az embereknek, melyeket Isten tett az életünkben. Ha Ő nem lenne, a Keresztény Vlogger sem lenne. Régebben inkább leírtam ezeket a sztorikat, de a világ változik, és az emberek szívesebben néznek meg egy rövid videót, mint olvasnak el egy írást.

Új platform a vloggereknek

Mint, ahogy azt az imént is említettem, a világ változik, és ha nem tudjuk ezt követni, bizony nehéz lesz megszólítanunk az embereket. Nem olyan régen még a YouTube volt a legismertebb videómegosztó, és ott lehetett videó üzenetekkel sok embert elérni. Mára azonban ezt a szerepet a TikTok vette át, ami azért is egyre népszerűbb, mert mivel új platform, ezért az algoritmusa még lehetővé teszi, hogy könnyen érj el nagyszámú embert. Ez tisztán látszik az én csatornáim megtekintési számain is. Egyszerűen ezt kell felismerni, és ennek megfelelően, bátran lépni. Jómagam is ezt tettem néhány hónappal ezelőtt, és mára már a TikTok-on érem el a legtöbb embert Isten üzenetével, mint keresztény vlogger.

Gyere és tarts vele!

Ha szeretnél rövid és velős üzeneteket látni, hallani, ha szeretnéd modern módon erősíteni a hitedet, akkor kövesd be a YouTube csatornáján, vagy a TikTok-on! Mindenkit nagy szeretettel vár!web counter


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?