Előadóból író, íróból kézműves

Sokáig csak előadásokat tartottam, majd egyszer csak elkezdtem könyveket írni. Néhány év múlva azonban újabb éles váltás következett. Ma kézműves alkotásokat készítek.

Úgy hiszem, hogy amiképpen az előadásaim vagy a könyveim, úgy a háromdimenziós kézműves alkotásaim sem hétköznapiak. Nem azért írom ezt, mert fényezni szeretném a munkásságomat, hanem azon egyszerű oknál fogva, mivel hiszek benne, hogy mindezekhez az inspirációt egyenesen fentről kapom.

A kézműves, akit Isten vezet

Tudom, ebben sokan nem hisznek, de abban talán igen, hogy a művész emberek különleges lények. Van bennük valami furcsa belső érzék a természetfeletti iránt. Ezzel bizony én is így vagyok. Aki itt Orosházán ismer, vagy a több ezer online követőm közül néhányan biztosan tudják, mennyire fontos nekem, hogy amit teszek, abban ott legyen Isten.

Annyiszor éreztem már, akár az előadásaim alkalmával, vagy a könyvek írása közben az Ő vezetését, hogy letagadni sem tudnám. Ugyanígy vagyok ezzel a kézműves tárgyak készítése közben is. Egyszerűen új technikák, új ötletek jelennek meg a gondolataimban. Sőt, gyakran a lelki szemeim előtt lebegnek a még el sem készült kézműves alkotásaim is.

Néha nem hagynak nyugodni, amíg el nem készítem őket.

Amikor csak a hit van, semmi más

Ugyanígy nem hagy nyugodni az az ötlet sem, hogy az egyedülálló technikákkal kézült kézműves tárgyaimból hozzak létre egy múzeumot. Nincs hozzá helyszín, sem itt Orosházán, sem pedig máshol, és nincs hozzá alaptőke sem. Viszont van hozzá hitem, és elszántságom, hogy ha Isten tényleg ezt szeretné, akkor meg fog valósulni.

3D-s múzeum Orosházán?

Bár Orosháza nem a szülővárosom, de mégis szeretnék adni neki valamit. Nem az egóm miatt kell a múzeum. Korántsem. Csak szeretném megosztani az emberekkel mindazt, ami bennem van, amit én is úgy kaptam, onnan fentről. De nem csak ebben a városban, hanem máshol az országban is szeretnék egy hasonló múzeumot.

Íme néhán alkotásom. Döntsd el, hogy tudnak-e szólni az emberekhez.

Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, ha szeretnél képet rendelni, vagy segítenél a múzeum létrehozásában, akkor kérlek kattints ide és írj nekem!Visit counter For Websites


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?