Vajon mi történik ha egy istentagadó és istenkáromló fiatal úgy dönt, hogy hívővé lesz? Mi történik, ha az édesapja pedig a sátánizmusnak kötelezi el magát? Ha szereted az igaz és hajmeresztő történeteket, akkor ezt bírni fogod.

A fent említett fiatal srác egy este valami különös szellemi átélés részese volt. Ő maga sem tudta mi történt vele, de az biztos, hogy folytak a könnyei és az is, hogy ezt követően szinte egyik napról a másikra alább hagyott a depresszív és önkínzó életmódja.

Múltjának kínzó sebei, helyett hirtelen egy életcélt kapott. Ezoterikus, és egyéb, természetfeletti témával foglalkozó újságokat, könyveket kezdett gyűjteni, olvasni és tanulmányozni. Szerette volna megtalálni a választ arra a kérdésre,hogy vajon mi történt vele, és ki látogatta meg őt azon a különös, életváltoztató estén.

Ima, Biblia, Keresztény, Összefont Kezekkel, Vallás

Több évnyi kitartó munkát fektetett abba, hogy megtalálja az igazságot. Egy nap végül ezt a mondatot hallotta valahol: „Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki nem mehet az Atyához, csakis én általam.” Miután megtudta, hogy ezt a mondatot Jézus mondta saját magáról, úgy érezte, hogy megtalálta, amit keresett és végre hazaérkezett. Rádöbbent ugyanis arra, hogy bár Jézust keresztre feszítve megölték, de 3 nap múlva feltámadt és ezek szerint ma is él.

Úgy tűnt, kezdte megérteni mi is történt vele azon a különös estén, és, hogy Ki látogatta meg őt. Úgy döntöt hát, hogy mindent megtesz azért, hogy jobban megismerje Istent és az Ő dolgait. Elkezdte olvasni a Bibliát, gyülekezetbe járt, hogy minél többet legyen hasonló gondolkodású, hívő emberek társaságában.

Borzalom, Vámpír, Boszorkány, Gótikus, Halloween

Mikor azonban édesapja is bele-beleolvasott a fiú használaton kívüli ezoterikus könyveibe, sajnos ő a fehérmágiától nem Isten felé kanyarodott, hanem a feketemágia majd a sátánizmus felé. Így történhetett meg, hogy rövidesen egy sátánista és egy hívő keresztény éltek egy és ugyanazon családban. Míg az apa Lucifert tisztelte, átkozódott és gyűlölködött, addig fia sokat imádkozott családjukért, és többször próbált beszélni édesapjának Istenről. Tűz és víz, sötétség és világosság, angyalok és démonok küzdöttek egymás ellen-e sokat szenvedett kicsiny családban.

Ha érdekel a történet folytatása, akkor KATTINTS IDE és hallgasd meg attól a személytől, akivel mindez megesett! Ha hasznosnak találod az üzenetet, oszd meg bátran másokkal is, és iratkozz fel a Keresztény Vlogger Youtube csatornájára!web counter

Kategória: blogEgyéb

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?