​Én nem vagyok az a fajta ember, aki rendszeresen képben van a tv műsorokkal kapcsolatban, és be kell vallanom, a sportban sem vagyok naprakész. Mindezek ellenére azért tudom ki volt Berki Krisztián. Celeb mivoltával, időnként botrányos megnyilvánulásaival gondoskodott róla, hogy minél szélesebb körben ismerjék őt.

Berki Krisztián élete

Az internetről azt is tudni lehet, hogy 1980. július 1-én született Tatabányán, és két leánygyermeke született. Berki Natasa Zselyke, egykori élettársától, Tóth-Hódi Pamelától, majd feleségétől, Berki Renátától 2021 novemberében Berki Emma Katerina.

Labdarúgóként, sportvezetőként, médiacelebként, influenszer- és műsorvezetőként is tevékenykedett, de én most nem ezen dolgok, és nem is a botrányai miatt írok róla.

Berki Krisztián halálának körülményei

Nagyon megfogott az a dolog, ahogyan végetért látványos és nem túl hosszú életútja. Kívülről csillogónak tűnt minden, és sokak számára irigylésreméltó volt anyagi helyzete, ám az, hogy kábítószer gyanús anyagot találtak a helyszínen, és, hogy semmilyen idegenkezűségre utaló nyomot nem rögzített a rendőrség, arra utal, hogy Berki Krisztián maga vetett véget az eléletének. Akár szándékosan, akár véletlen történt, ő tette és senki más.

FOTO: Berki Krisztián Facebook

Mindaz, amit állításuk szerint a szomszédok hallottak és láttak időnként, azok a jelek azt mutatják, talán mégsem volt irigylésre méló a celeb élete. Amit sokszor irigyelünk, nem mindig az, aminek látszik. Legyen az bárki, akinek szívesen lennél a bőrében, ha alaposan megvizsgálnád az életét, talán nem kívánnád meg. Ne felejtsd el, hogy a saját életedre kell fókuszálnod! Arra, hogy a helyeden legyél. Ott ahová szánt a Teremtőd, mert csakis így lehet boldog az életed. Tedd azt, ami neked, egyedül neked lett szánva, és nem fogsz más életére vágyni!

Még ma is élhetne

Bizonyos eredményei tiszteletreméltóak, és nem elvitathatók, ám Berki Krisztián sosem titklta, hogy szeretett sokat mutatni, nagyot szólni, látványosan élni. De ahogyan azt az élete vége mutatja, ez nem tette igazán boldoggá. Nem volt ott, vagy nem azt tette, amire született. Számtalan emernek ér ilyen szomorú véget az élete. Te ne legyél egy a sok közül! Hogy ki tudja neked megmondani mi az életcélod? Attól a Személytől kérdezd, Aki már a születésed előtt ismert téged, és Aki a szívedbe írta életed célját! Kérdezd meg báran Istentől!

Én hiszem, hogy Berki Krisztián még élhetett volna, ha ezt megteszi, és személyében egy nagyon értékes ember ment el közülünk.

motivációs könyvweb counter

Kategória: Aktuálisblog