Mindig mondom, hogy a média hírei nem az igazságot, vagy a teljes igazságot teszik közzé. Az amerikaiaknak, Afganisztánból történő kivonulása is egy ilyen elferdített, félremagyarázott dolog.

Gyenge magyarázat, az Afganisztánból történt kivonulásra

afganisztán kivonulás

Nem igazán erőlködött az amerikai vezetés, hogy megmagyarázza miért is vonta ki katonáit afganisztánból. Nem dolgozták túl a tervet, hogy ismét jó színben tüntessék fel a dicsőséges USA-t. Igen, más időket élünk már. Talán ez már nem is olyan fontos számukra mert annyira magabiztosak lettek. Eddig sem mondhatta meg nekik senki, hogy mi helyes és mi nem az, és ezután, még annyira sem törődnek mások véleményével mint eddig, hiszen ők világhatalom.

Amerika, „mindenki megmentője”

Nem tudom te észrevetted-e, de ez a dicsőséges világhatalom azokat az országokat is megmentette, akik ezt nem is kérték, vagy nem is igazán érezték bajban magukat. Mindezt természetesen merő „jószándékból” tették, és „nem” azért, hogy azután leuralják az adott nemzetet, és kiszipolyozzák anyagilag. Képzelj el egy erős embert, aki mindenkire rá akarja kényszeríteni az akaratát, mert azt gondolja, hogy egyedül ő gondolkodik helyesen, és ezért még képes erőszakhoz is folyamodni. Na, hát a dicsőséges Amerika vezetése pont ilyen, mint a mi únszimpatikus emberünk.

Az amerikai vezetés hazugsága, az igazság

Nem, én nem vagyok Amerika ellenes egyáltalán. Nagyon sok jó, és hasznos dolog származik tőlük. De én most csak egy olyan dologról beszélek, ami nem jó. Mint ahogy a világ megvezetése sem az. Hazugaságok terjesztése a médiában, nem számít erénynek. Az biztos, hogy ezt a módszert már profin használják egy ideje. Az az igazság, amit az amerikai vezetés annak mond, és mivel azt mondják be a hírekbe, így mindazok számára is igazsággá válik, akik elhiszik a sok sületlenséget. (Ezt a taktikát már több ország is alkalmazza.)

Mi az igazság, az afganisztáni kivonulással kapcsolatban?

Visszatérve a címben szereplő témához, az afganisztáni kivonulás nem arról szólt, hogy Biden békét akart hozni, és befejezni egy régóta húzódó háborús helyzetet. Nem. Egy iszlám országot akart létrehozni, és jótékonyan felfegyverezni őket. Ezenkívül egy újabb, erős menekülthullámot indítani, elsősorban Európa felé. Hogy miért? Természetesen azért, hogy Európa meggyengüljön. Vajon ki fog majd a meggyengült Európa segítségére sietni? Igen, természetesen a világ megmentője, a dicsőséges Amerikai Egyesült Államok. Nem szeretném túlmagyarázni ezt az egész ügyet, csak egyetlen képet mellékelek, ami eredetileg a „The Times” és a „The Sunday Times”-tól származik. Ez mindent elárul arról, hogy a hátrahagyott technikával hogyan fegyverzett fel az USA egy iszlamista hadsereget. A többit mind a fantáziádra bízom. Valóban annyira rettegett Amerika, és olyan gyorsan volt kénytelen menekülni, hogy képtelen volt magával vinni a fegyvereit, vagy ha túl sokba kerül a z elszállításuk, akkor arra sem lett volt idejük, hogy megsemmisítsék azokat? Gondolkodj, és ne higgy el mindent, amivel meg akarnak etetni!web counter

Kategória: Aktuálisblog