Urbán Tamás ev. (urbanltamas.hu) és az Ébredés Misszió általános adatvédelmi szabályzata

Tárolási és adatkezelési jogalap: Mindenki, aki (továbbiakban adatszolgáltató) bármilyen onlne felületen, telefonon, személyesen, vagy postai úton megrendelés, vásárlás, hírlevélre történő feliratkozás, online vagy offline tanfolyam elvégzése céljából, önként megadja adatait az Urbán Tamás ev.- Ébredés Misszió (továbbiakban adatkezelő) részére, az ezzel egyidejűleg automatikusan, és önként hozzájárul, hogy adatait az adatkezelő tárolja, és akciókról, eseményekről, újdonságokról szóló információk eljuttatása céljára felhasználja a megadott adatokat.

Adattárolás és felhasználás időtartama: Az adatkezelő a részére eljuttatott adatokat ezen szabályzat viszavonásáig, vagy az adatszolgáltató kérésére történő törlésig tárolja és használja.

Felejtési jog: Az adatszolgáltató kérésére, adatkezelő köteles annak minden adatát, egy héten belül, a teljes adattároló rendszeréből törölni. Ez irányú kérését, adatszolgáltató, az urbanltamas kukac gmail.com e-mail címen keresztül juttathatja el az adatkezelőhöz.

Adatkezelő személye: Urbán Tamás ev.

Adattárolás helyei: Sealsautopilot fiók, adatkezelő számítógépén, szöveges dokumentumban, manuálisan, papír alapon az adatkezelő telephelyén

Adatok lekérése: Adatszolgáltató bármikor lekérheti, az adatkezelő által, tárolt személyes adatait az urbanltamas kukac gmail.com e-mail címre eljuttatott kérelemmel, melynek nincs standard formája.

Átláthatóság: Adatkezelő, ezen adatvédelmi szabályzat linkjét, vagy szövegét elhelyezi minden feliratkozó, vagy megrendelő űrlap közelében, hogy az adataikat megadni kívánó személyek tájékozódhassanak ezen feltételekről.

Közösségi média mint adatgyűjtő hely: Adatkezelő facebook, Instagram, Youtube, Google+ és/vagy egyéb közösségi felületein, csak a direktbe és önként megadott adatokat tárolja és használja, a fentiekben meghatározott módon és feltételek mellett.

Adatkezelő nyilatkozik, hogy az általa begyűjtött és kezelt adatokat, harmadik fél részére nem adja ki, azokat bizalmasan kezeli.

Kelt és nyilvánosan megjelent:
Orosháza, 2018. május 10.


Urbán Tamás ev. Ébredés Misszió

Ismerj meg minket!

Ha szeretnéd megismerni az Ébredés Misszió munkáját, akkor kattints ide!