„Sereggyűjtés az Ébredésért”

(Az ébredő forradalom)

Nagyításhoz kattints a képre!

Az Ébredés Misszió számtalan tevékenysége közül, melyeket hazánk ébredése érdekében végez, a „Sereggyűjtés” összejövetelek a legújabbak. Ezek lényege, hogy különböző városokban, és azok vonzáskörzetében felekezeti korlátok nélkül összehívjuk mindazokat, akik szeretnének tenni valamit Magyarország ébredéséért. Egész nap együtt imádkozunk velük ezért, bátorítjuk egymást, és dicsőítjük Istent. Ezeket az összejöveteleket általában egy befogadó gyülekezet épületében tartjuk. Amennyiben sikerül az adott közösség istentiszteleti napjára szerveznünk a rendezvényünket, akkor résztvevőinkkel és vendégeinkkel azon is ott maradunk. Így amennyire a helyi vezetőség engedi, egyedivé válik összejövetelük, melyen a szokásosnál nagyobb szerepet kap az ébredés témája és a Szent Szellem személye.

Az alábbi, majd az azt követően megjelenő képre kattintva nagyobb méretben is megtekintheted a „Sereggyűjtés az Ébredésért” összejöveteleken készült fotókat.

Nagyításhoz kattints a képre!


Ha úgy látod, hogy munkánk Istentől van, és elősegíti az Ő Királyságának növekedését, támogathatsz bennünket, hogy mindezt tovább tudjuk végezni:
- imádsággal és/vagy
- anyagilag az itt megjelenő elérhetőségeken.


A „Sereggyűjtés az Ébredésért” ébredési összejövetelek jellemzői:
- általában nem hívunk nagynevű szolgálókat
- nincsenek hosszú igei tanítások, csak rövid bátorítások, sok ima és dicsőítés
- nem a létszámra koncentrálunk, hanem arra, hogy olyan emberek jöjjenek el, akik készek áldozatot hozni Magyarország ébredéséért, mert ugyanez van a szívükön
- díjtalan a részvétel
- a helyszínen gyűjtést tartunk ébredési szolgálatunk folytatásához, melyből a rendezvényt befogadó közösségnek felajánlunk egy bizonyos összeget, kompenzálandó a programunk rezsiköltségét (villany, fűtés stb.)
- a nap programját a "Sereggyűjtés" szervezőstábja állítja össze
- a helyi közösségek vezetőinek értesítését, a rendezvény megszervezését, propagálását mi végezzük
- ha összejövetelünk a befogadó gyülekezet istentiszteleti napjára esik, vendégeink szívesen maradnak az alkalmukon, és az adott pásztor/vezető elgondolása, valamint előzetes egyeztetés alapján, Szent Szellem- és ébredésközpontúvá teszik azt imádságaikkal és szolgálataikkal.
Itt egy kedvcsináló promó videót láthatsz:Ha úgy látod, hogy munkánk Istentől van, és elősegíti az Ő Királyságának növekedését, támogathatsz bennünket, hogy mindezt tovább tudjuk végezni:
- imádsággal és/vagy
- anyagilag az itt megjelenő elérhetőségeken.


További videók a „Sereggyűjtés az Ébredésért” összejövetelekről

         
Fel
Bővebb információért kattints a képre!

Hívhatsz minket!


Ha Te is szeretnéd, hogy városodban szervezzünk egy „Sereggyűjtés” összejövetelt, érdeklődj, hogy lenne-e olyan gyülekezet, mely szívesen helyet adna a rendezvénynek, és az alábbi űrlapon vedd fel velünk a kapcsolatot! Tudnod kell, hogy a helyszínek kiválasztásában elsőbbséget élveznek a dél-magyarországi települések, de ebben is Isten vezetésére figyelve dolgozunk.


Név:
E-mail cím:
E-mail cím újra:
Város, ahol a rendezvényt szeretnéd:
Befogadó gyülekezet:
Egyéb üzenet:


Egy nagyon hasznos,
ingyenes e-könyv

Ha elküldesz egy e-mailt az azelotuz@gmail.com e-mail címre, válaszként meg fogod kapni díjtalanul a „Tegyük tisztába az anyagi dolgainkat!” című e-könyvet.szabilinux.hu     Partner oldalak