Rólam

"Arra tettem fel az életemet, hogy mindazt, amit én átéltem, megosszam másokkal."

1976. szeptember 26-án születtem Kiskőrösön. A családunkban lévő agressziónak, alkoholizmusnak, és öngyilkossági kísérleteknek köszönhetően elmondhatom, hogy nagyon nehéz gyermekkorom volt.

Mindezek tetejébe nem csak lelkileg, hanem anyagilag is igen szegények voltunk. Sajnos előfordult, hogy alig volt ennivalónk. A sok bántás, félelem, és egyéb nehézségek miatt zárkózott lettem, sőt annál is rosszabb! Gyűlölet, depresszió és önkínzás keserítették meg az életemet nap mint nap. Vagdostam a kezeim, mert mindig erősnek éreztem magamat, amikor a saját vérem láttam folyni. Egy nap azonban hatalmas fordulat köszöntött be az életembe. Annyira erőteljes volt mindez, hogy szinte egyik napról a másikra valósággal kirántott engem a lelki nyomorúságomból, és egy fantasztikus életcélt adott. Ez a titokzatos Erő a családunk életét is teljes egészében átformálta.

Több esetben láttam és tapasztaltam saját bőrömön is, hogy csodák pedig igenis vannak! De milyen csodák??? Honnan??? Ki képes természetfelettit tenni napjainkban? Minden, amit ezen a honlapon találsz, amiket a könyveimben, írásaimban olvasol, mind-mind ezekről a dolgokról szólnak. Arra tettem fel ugyanis az életemet, hogy mindazt, amit én átéltem, megosszam másokkal.

Azt szeretném, hogy Neked is segítségedre legyen az a hatalom, Aki egyik pillanatról a másikra megváltoztatta az életemet! Előadásaimmal, könyveimmel, és az internet segítségével több ezer ember felé tudom eljuttatni üzenetemet. Higgy a csodákban! Higgy a változásban!
KÖNYVEIM:
Az Élő Tűz megváltoztatja az életed
Az Élő Tűz mindent megváltoztat
Forradalom

Több mint 20 éve, a Magyar Pünkösdi Egyház tagjaként járom azt a különleges természetfeletti utat, melyet munkásságommal is igyekszem bemutatni.

Egy nagyon hasznos,
ingyenes e-könyv


Ha elküldesz egy e-mailt az azelotuz@gmail.com e-mail címre, válaszként meg fogod kapni díjtalanul a „Tegyük tisztába az anyagi dolgainkat!” című e-könyvet.