Ébredés Tüze Online Gyülekezet

Szeretettel köszöntelek gyülekezetünk információs platformján.

E közösség olyan hívő, vagy Isten után érdeklődő személyek részére jött létre, akik közelében nem található olyan gyülekezet, melynek hitelvei megegyeznek az adott személy gondolkodásmódjával, vagy valamilyen egyéb oknál fogva nem tudják látogatni azt.

Jézus azt mondja nekünk, hogy: „Új parancsot adok nektek: szeressétek egymást! Ahogyan én szerettelek titeket, nektek is úgy kell szeretnetek egymást! Arról ismeri majd fel mindenki, hogy a tanítványaim vagytok, hogy szeretitek egymást.” (János evangéliuma 13:34-35 EFO) Ezek alapján a szavak alapján gyülekezetünk tagjainak igyekezniük kell szeretettel és toleránsan viseltetni egymás és más hívő testvéreik felé is! Az Ébredés Tüze Online Gyülekezetet Isten gyülekezetének tekintjük olyan formán, azokkal a kritériumokkal és elvárásokkal, ahogyan arról a Szentírás rendelkezik. Ezért igyekszünk ezen elvárások szerint eljárni a kérdéses szituációkban.

Közösségünk tagjainak életcélként szeretnénk adni, hogy képességeikkel, azaz Istentől kapott ajándékaikkal és a Szent Szellem, nekik adott hatalmával munkálják szűkebb és tágabb környezetük szellemi ébredését, hogy az élő Isten minél nagyobb csodákat tehessen a saját és mások életében egyaránt.

Amennyiben érdeklődsz gyülekezetünk iránt, szeretném megosztani veled, hogy közösségünk FELEKEZETKÖZI. Senkit, semmilyen egyházba nem szeretnénk beszervezni, azonban figyelmedbe ajánljuk, hogy mielőbb olvasd el Hitvallásunkat! Akkor tudsz ugyanis lelkes és hatékony munkatársa lenni ennek a gyülekezetnek, ha egyet tudsz érteni gondolkodásmódunkkal, hitelveinkkel. Ha csatlakoznál hozzánk azt a Kapcsolat oldal űrlapján teheted meg.

Istentiszteleteink anyagai vasárnaponként 10 órakor kerülnek kihelyezésre facebook csoportunkban, ahol imádságot is kérhetsz és beszélgethetsz a közösség többi tagjával is. Ide kattintva találhatsz meg minket.
Szeretettel várunk!         
Fel


szabilinux.hu     Partner oldalak