„Az Élő Tűz mindent megváltoztat”

  „Az Élő Tűz mindent megváltoztat” egy
 olyan könyv, mely élete nagy lehetősége
 elé állítja az olvasót. Döbbenetes és igaz
 történeteken keresztül mutat be egy olyan
 világot, ahol valóban minden lehetséges.
 Itt gyógyulás van a gyógyíthatatlan beteg-
 ségekre, remény a reménytelen helyzetekre.

 EZ A KÖNYV NEM EGY OLVASMÁNY CSUPÁN,  HANEM KAPU EGY BOLDOGABB ÉS TELJE-
 SEBB ÉLEHEZ.

 A kötet végén egy 40 napos képzést talál-
 hatsz, mely segít személyes kapcsolatba
 kerülni, a világmindenség leghatalmasabb
 személyével. Méltó folytatása a többek é-
 letét megváltoztató első résznek.

 LÉPJ BE TE IS A TERMÉSZETFELETTI VILÁGBA
 ÉS LÉGY RÉSZESE A CSODÁKNAK!


A KÖNYV ÁRA 2000 FT ÉS NINCS KÜLÖN POSTAKÖLTSÉG SEM!

E-könyvként ide kattintva rendelheted meg a művet.

Nyomtatott formátumban itt rendelheted meg.Idézet a könyv előszavából: „Az ember természeténél fogva gyakran álmodik egy helyről, ahol minden lehetséges. Egy másik világról, melyben a fizikai világunk korlátai szétfoszlanak és érvénytelenné válnak. Én most nem kevesebbre vállalkoztam, mint hogy elvezetlek oda, ahol a romba dőlt, reménytelenségbe süllyedt életek megváltoznak, a halálos betegségekben szenvedők meggyógyulnak, ahol a kevés- mégis elég lesz, a szürke, egyszerű emberekből hősök lesznek. A könyvön keresztül saját szemeddel láthatod működni a természetfelettit. Hogy mindez túl hihetetlenül hangzik? Nem az. Csak talán túlságosan megszoktad a körülötted lévő fizikai világ korlátait. Ha velem szeretnél jönni erre a különleges utazásra és részese szeretnél lenni hihetetlen csodáknak, muszáj szabadjára engedned a fantáziádat és a hitedet, mert ebbe a világba csakis így léphetsz be. Itt minden lehetséges!”

Ez nem egy fantáziavilág és nem is kitaláció. Nem írtam volna meg „Az Élő Tűz” következő részét, ha nem hinnék benne, hogy ez a könyv még nagyobb erővel érinti majd meg az olvasókat, mint az előző.
Ha eddig nem voltál vele tisztában akkor itt az ideje megtudnod, hogy miért ölt olyan hatalmas méreteket világszerte az alkoholizmus, a drog, szexuális és egyéb függőségek. Miért van annyi gyilkosság, kegyetlenség, korrupció és hol van a te helyed ebben a mélyre süllyedt világban?
Születésednek igenis célja volt és fényes küldetésed felragyog amint elolvasod „Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyvet. Beszállsz az utolsó nagy csatába, vagy éled tovább a „szürke bábok” életét?E-könyvként ide kattintva rendelheted meg a művet.

Nyomtatott formátumban itt rendelheted meg.


Vélemények a könyvről

Vélemények a könyvről

Vélemények a könyvről

szabilinux.huUA-79699212-1