Olcsó és ingyenes e-könyveink


Miért olvass e-könyveket?
- Mert akár a zsebedben is elfér több kötet a kedvenceid közül,
- az okostelód úgyis mindig nálad van,
- praktikus a használata,
- modern és fejlődő az e-könyvek piaca,
- nem kell fákat kiirtani, hogy te elolvass egy művet,
- sokkal olcsóbb, mint a nyomtatott könyv, hisz nincs nyomtatási, sem pedig postaköltség,
- azonnal letöltheted, nem kell várnod, míg megérkezik a csomag,
- külföldi rendelés esetén is pillanatok alatt megérkezik több ezer forintos postaköltség nélkül.Végül, de nem utolsó sorban:
WEBÁRUHÁZUNKBAN TÖRTÉNŐ MINDEN VÁSÁRLÁSODDAL, AZ ÉBREDÉS MISSZIÓ MUNKÁJÁT SEGÍTED!


„Sokkal többre születtél”

Ez a könyv nem csak MOTIVÁCIÓ, hanem kulcs egy TELJESEN ÚJ élethez.

A „Sokkal többre születtél” című e-könyv ára 1500 Ft

Hogy miben más, mint a többi motivációs kiadvány?

Nem csupán általános igazságokat pufogtat, amik semmit nem érnek a te akaraterőd nélkül, hanem egy olyan különleges kulcsot ismertet meg olvasóival, mely emberek millióinak életét változtatta, mentette meg sokszor egyetlen pillanat alatt.

Kíváncsi vagy mi lehet ez? Szívesen kipróbálnád? Akkor ez itt most a te pillanatod!

Egy igényesen megszerkesztett, bátorító, motiváló e-könyvhöz juthatsz hozzá, mely az erőt adó írásokon kívül, az év 365 napjára gondoskodik neked értékes üzenetekről. Így ha ki is olvastad, nem fogod félretenni, hanem minden egyes nap újra és újra meríthetsz belőle.

Készülj fel, mert ez a könyv provokálni fog Téged!

Arra csábít, arra ösztönöz majd, hogy újra szállj szembe azokkal a problémákkal, melyek eddig visszafogták vagy megkeserítették a mindennapjaidat. Ha megteszed, tudd meg, hogy ezzel a kiadvánnyal a kezedben sokkal nagyobb esélyed van a győzelemre, mint bármikor volt az életed folyamán! Új motivációt, új bátorságot, új reményt, lendületet, s ha jó döntéseket hozol, akkor egy teljesen új életet fog adni Neked. Én arra vágyom, hogy miközben olvasod, lángra lobbanjon a szívedben a hit, a remény és a szeretet. Merj végre valódi szenvedéllyel látni, érezni, létezni, kilépve a hétköznapi emberek kötelező, szürke mókuskerekéből!

Azt szeretném, hogy elhidd: „Sokkal többre születtél”!


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!


„A Szent Szellem iskolája”

Interaktív e-könyvként a mű ára 3000 Ft.

AMIRE SZÁMÍTHATSZ:
- Minden leckét video formátumban is megnézhetsz
- Kötetlen időbeosztás
- Elméleti tananyag
- Személyes imádság
- Megtanulandó igék
- Különleges gyakorlati feladatok
- Megválaszolandó kérdések minden tananyag végén

- Szeretnéd, ha erősebb lenne a hited?
- Úgy gondolod, sokkal több rejtőzik a hívő életben, mint amit eddig megéltél belőle?
- Szeretnéd jobban ismerni Isten hangját, és egy bensőségesebb kapcsolatba kerülni Vele?
- Régóta szeretnél már megújulást, új erőt kapni az életedbe?

Azok közül, akik eddig elkezdték „A Szent Szellem iskoláját”, többen arról számoltak be, hogy különleges megtapasztalásokat, változásokat, megújulásokat éltek át. Ez azért lehetséges, mert létezik egy különleges személy, Akit talán még nem ismersz, de ha megismernéd, gyökeresen megváltoztathatná az életedet. Igen, akkor is, ha már évek óta hívőként élsz. Ő a Szent Szellem. Arra vár, hogy szeretetével megújítson téged.Kezdd el még ma az Ő iskoláját, mely lehetőséget ad neked, hogy közelebb kerülj Hozzá!

Ha többet szeretnél tudni erről a különleges, interaktív kiadványról, akkor kattints ide!

MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!


Nagyításhoz kattints a képre!

„Forradalom”

Igaz történetek - hatalmas igazságok!

A „Forradalom” című e-könyv ára 1200 Ft

Angyalok, démonok, emberi sorsok. Küzdelmek, harcok, csaták. Veszteségek, győzelmek és egy reményteljes jövő.Talán így lehetne a lehető legtömörebben jellemezni a „Forradalom” című könyvet, mely remélhetően a te életedbe is elindít egy gyökeres változást. Ha eddig nem így volt, akkor most talán megnyílik a szemed, és meglátod majd mi folyik VALÓJÁBAN körülötted. Itt az idő felébredni és harcolni végre! Kezdődjön benned a forradalom, mely egy egész nemzetet készül átformálni!

A neveket megváltoztattuk, a helyszíneket nem jelöltük. A könyv egy hányatott sorsú személy igaz történetét írja le. Mindezeket nem csak a mi fizikai világunk szemszögéből, hanem szellemi oldalról is megközelítve lehetsz részese a szívszorító, néhol drámai cselekményeknek. Dicsőséges angyalok és vérszomjas démonok feszülnek egymásnak, miközben emberek vívják harcaikat hol magukkal, hol egymással, hol pedig a megtestesült gonoszsággal.

Miközben e könyv sorait olvasod, rá fogsz ébredni, hogy a benne felnövekvő harcos akár te is lehetsz! Szükség van a kitartásodra, az elszántságodra és a győzni akarásodra, mert ha alaposan körülnézel, láthatod, hogy valami óriási dolog van készülőben. Az angyalok tündöklő serege és a sötétség gyilkos hordái egy történelemformáló összecsapásra készülnek. Igen, ez is az igaz történet része. Kelj fel! Vállald a kihívásokat, mert ebben a kegyetlen forradalomban nagy szükség van rád!

A "Forradalom" a valóság és a fantázia keverékéből született regény, nem pedig egy teológiai értekezés!


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!


„Az Élő Tűz megváltoztatja az életed”

Az elektronikus könyv ára 1200 Ft

Azok a gondolatok és csodálatos történetek szerepelnek a könyvben, melyek régóta a szívemben égnek. Haszontalan vallásoskodásról, színlelésről, és a valóban átadott életekről. Üres szívű, megfáradt, unalmas, és izgalmas emberekről, valamint a Teremtő erejével járó istenfiakról. Arról a hatalmas dologról is írok, mely bármilyen reménytelennek látszó élethelyzetben változást tud hozni, ahogyan az én életemben is tette. Megemlítem azt is, milyen csodákat tett ez a hatalom az én saját, és sok más ember életében. Végül, de nem utolsó sorban írok arról a csodálatos Személyről, Aki mindezek mögött áll, és most is itt van veled, miközben e sorokat olvasod. Itt van a Földön közöttünk, és arra vár, hogy csodát tehessen az életedben. Találkozz Vele, és megváltoztatja az életed!!!


„Kedves Tamás!
Amikor kivettem a könyved a postaládából, már a saját kézzel írt, személyemnek szóló dedikálásod elolvasásakor megérintett a benne lévő erő... próbáltam nem hangosan sírni az utcán, mert pont a buszhoz siettem. Nagyon mély tüzű könyv, örülök, hogy megrendeltem.”
(V.K. Budapest)

„Kedves Tamás!
A könyvedet egész éjjel olvastam. Hajnal 4 órára végeztem vele. Csodálatosan megírtad. Éreztem, ahogy a sorok közt lévő hatalom végigjárta az egész testemet és minden sejtemet. Végigsírtam az egészet, és nagyon sok helyen meg kellett állnom elmélkedni a soraidon.”
(I.V.K. London)

„Folyamatosan használom a könyvet. Szeretem olvasni. Van, amit felveszek a mobilra és akkor vissza tudom hallgatni, és megerősít, biztat.”
(U.I. Budapest)


Sokan nem azért kezdenek el sírni, miközben „Az Élő Tűz megváltoztatja az életed” című könyvet olvassák, mert ez egy romantikus regény lenne. Azért teszik, mert az az Erő és hatalom, Aki az én életemben is csodákat tett, kiárad a könyv lapjain keresztül, és egyenesen a szívekhez szól.

MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!


„Az Élő Tűz mindent megváltoztat”

„Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című e-könyv ára 1400 Ft

  „Az Élő Tűz mindent megváltoztat” egy
 olyan könyv, mely élete nagy lehetősége
 elé állítja az Olvasót. Döbbenetes és igaz
 történeteken keresztül mutat be egy olyan
 világot, ahol valóban minden lehetséges.
 Itt gyógyulás van a gyógyíthatatlan beteg-
 ségekre, remény a reménytelen helyzetekre.

 EZ A KÖNYV NEM EGY OLVASMÁNY CSUPÁN,  HANEM KAPU EGY BOLDOGABB ÉS TELJE-
 SEBB ÉLETHEZ.

 A kötet végén egy 40 napos képzést talál-
 hatsz, mely segít személyes kapcsolatba
 kerülni a világmindenség leghatalmasabb
 Személyével. Méltó folytatása a többek é-
 letét megváltoztató első résznek.

 LÉPJ BE TE IS A TERMÉSZETFELETTI VILÁGBA,
 ÉS LÉGY RÉSZESE A CSODÁKNAK!


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!


„40 nap a Szent Szellemmel”

A „40 nap a Szent Szellemmel” című kiadvány szó szerinti idézete, és külön kiadott része „Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyv második felének. Ára 700 Ft.

 - Ki az a Szent Szellem?
 - Miért töltsek el Vele negyven napot?
 - Milyen hasznom származhat mindebből?
 - Mi ennek az egésznek az értelme?

 Ha ilyen, vagy ehhez hasonló kérdések fordulnak meg  benned a cím láttán, akkor én újabbakat tennék fel  neked.

 - Tudod, honnan jöttél, és mi az életed értelme?
 - Tudod, hogy van Valaki, aki a hibáiddal együtt is szeret  téged?
 - Tudod, hogy létezik-e Isten, és ha igen, akkor hol  találod?
 - Tudod, hogy valódi csodák történhetnek benned és  általad?
 - Vajon tudod, hogy a világtörténelem egyik  legígéretesebb korszakában élsz?

 A Biblia szerint a Szent Szellem a Szentháromság harmadik személye, Aki jelenleg itt van közöttünk a Földön. Ő az élő Isten ereje, hatalma, és arra vár, hogy együttműködhessen veled hasonló csodák megtételében, mint amiket a Szentírásban is olvasunk. Hogy mindez túl hihetetlenül hangzik??? Igen, sajnos sokak számára az is. Ezért van, hogy olyan kevés ember imádságára történnek valóságos csodák manapság. Pedig a lehetőség mindenki előtt ott áll. Meg szeretnéd ismerni?? Lenne rá negyven napod? Ne szalaszd el!


Ez az 50 oldalas kiadvány szó szerinti idézet „Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyv második feléből. Az a könyv ezt is tartalmazza.
         


Fel
Bővebb információért kattints a képre!

Megrendelés


Az oldalon szereplő könyvek megrendeléséhez kattints ide!
Egy nagyon hasznos,
ingyenes e-könyv

Ha elküldesz egy e-mailt az azelotuz@gmail.com e-mail címre, válaszként meg fogod kapni díjtalanul a „Tegyük tisztába az anyagi dolgainkat!” című e-könyvet.