Ébredés Misszió

Itt sok mindent megtalálhatsz azzal a szolgálattal kapcsolatban, melyet Magyarország ébredéséért végzünk. Csemegézhetsz, épülhetsz, erősödhetsz. Sőt! Szeretettel várunk, hogy bekapcsolódj ebbe az izgalmas és ígéretes munkába azzal a tehetséggel, melyet te magad kaptál az élő Istentől! Nézz végig mindent alaposan, és dönts! Velünk tartasz?Bővebb információért kattints a képre!

WEBÁRUHÁZUNKBAN TÖRTÉNŐ MINDEN EGYES VÁSÁRLÁSODDAL MUNKÁNKAT TÁMOGATOD - KÖSZÖNJÜK!

            

Ha rákattintasz a Sereggyűjtés összejövetelek emblémáját tartalmazó képre, akkor ezt a programsorozatot bemutató oldalra kerülsz. Ez azt jelenti, hogy fotókat, videókat, és egy kis leírást fogsz találni a már lezajlott rendezvényeinkkel kapcsolatban. A Sereggyűjtés összejövetelek egész naposak szoktak lenni, lehetőség szerint mindig más-más városban. A környékbeli szomjas szívű emberekkel egy napon át imádkozunk az ébredésért, bátorítjuk egymást, és dicsőítjük az élő Istent. A cél, hogy kedvet kapjanak a jelenlévők, hogy hazaérve a hétköznapokban is tegyék ezt akár egyedül, akár csoportosan, hogy meghívjuk hazánkba Isten dicsőséges erejét.
Amennyiben erre a képre kattintasz, visszakerülhetsz a www.urbanltamas.hu honlap kezdőlapjára, és átnézheted, megismerheted azt. Ennek az oldalnak az a célja, hogy a nem hívő embereknek hirdesse Isten szeretetét. Szándékosan úgy építettem fel, hogy az ide látogatók elsőként ne vallásos dolgokkal találják szembe magukat, hanem szépen fokozatosan közeledhessenek Isten szeretetéhez és az Ő megismeréséhez. Egy különleges hírlevélrendszer is kialakulóban van, mely ugyanezt a célt szolgálja majd, amikor elkészül.
Bővebb információért kattints a képre!

YouTube csatornámon lelkesítő, bátorító, tüzes videókat találhatsz, melyeket többnyire magyarországi ébredési, és egyéb dicsőítő összejöveteleken, gyakran saját szervezésű rendezvényeken készítettem. Kattints a képre és odajuthatsz!


Bővebb információért kattints a képre!

Ha ide kattintasz, megismerheted az „Ébredés Tüze Online Gyülekezet” információs felületét. Ez a közösség olyan személyek részére jött létre, akik egészségügyi, földrajzi, vagy egyéb okok miatt nem tudnak hitvilágukhoz szabott gyülekezeti közösségbe járni, tartozni. Örömünkre szolgál, hogy jelenleg öt országból vannak tagjai gyülekezetünknek, akik számára vasárnap délelőttönként tesszük közzé elérhetőségi linkekből összeállított istentiszteleteinket. Hétről hétre aktuális igei üzenettel és imádsággal igyekszünk épülésére lenni közösségünk tagjainak. Ezen az információs felületen mindent megtalálhatsz, ami érdekelhet velünk kapcsolatban, és csatlakozási szándékodat is jelezheted felénk. Kizárólag olyan személyeket szeretnénk felvenni a zárt csoportunkba, akik nem tartoznak semmilyen más gyülekezethez. Az elhalászgatás soha nem volt célunk! Ha te, vagy valamely ismerősöd ilyen helyzetben vagytok, ne habozz! Kattints a képre, mert szeretettel várunk!
Bővebb információért kattints a képre!

A "Gospel Est" rendezvényeinknek is létrehoztam egy facebook oldalt, hogy akiket érdekel ez a zenei stílus, vagy pedig valamilyen okból nem tudnak részt venni ezeken a koncerteken, azok is nyomon tudják követni az eseményeket. Ezek a dicsőítő összejövetelek többnyire 1-200 fős termeket szoktak megtölteni Isten után szomjazó hívő és nem hívő emberekkel. Evangélikusok, katolikusok, baptisták, pünkösdiek, romák és magyarok egy szívvel keresik az élő Isten jelenlétét ezeken a koncerteken. Gyere és nézz bele az ott készült videókba!


Bővebb információért kattints a képre!

Innen „Az Élő Tűz” című könyvsorozat facebook oldalára kerülhetsz. Idézeteket találhatsz a már megjelent részekből, véleményeket olvashatsz, videókat nézhetsz, és kérdéseket tehetsz fel „Az Élő Tűz” könyvekkel kapcsolatban. Várunk szeretettel!Bővebb információért kattints a képre!

Ezen a facebook oldalon igyekszünk összegyűjteni azokat a hívő keresztényeket, akik hisznek abban, hogy hazánkat hamarosan jelekkel és csodákkal fogja meglátogatni a mi Istenünk. Szükséges, hogy ezek az emberek felekezeti korlátok nélkül, egy szívvel tudjanak imádkozni az ébredésért, tudják bátorítani, követni egymást! Én magam is ezt teszem közöttük videók, esemény, meghívások és egyéb hasznos dolgok megosztásával. Látogass el te is erre az oldalra, és ha magad is vágysz egy szellemi forradalomra, esetleg tennél is érte, akkor csatlakozz ehhez a csoporthoz!


Elérhetőségeink:

Ébredés Misszió
Cím: 5900 Orosháza, Falus Elek u. 13.
E-mail: urbanltamas@gmail.com
Bankszámlaszám: 10402647-50526750-80501004 (K&H Bank)
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU46 1040 2647 5052 6750 8050 1004
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB      PayPal fiókunkat itt találod:

Szeretettel megköszönöm megtisztelő figyelmedet és segítségedet: Urbán L. Tamás

Ha úgy érzed, te magad is csatlakozhatsz az „Ébredés Misszió” munkatársaihoz. Elengedhetetlenül szükséges, hogy felekezettől függetlenül összefogjunk, és mindenki megtegye hazánk ébredéséért azt, ami az ő feladata. Itt a lehetőség! Ha Isten indít, töltsd ki az alábbi űrlapot, és csatlakozz egy dinamikus ébredési munkához!

Adatkezelési szabályzatunkat itt találod.

Név:
Neved a facebookon:
E-mail cím:
Város, melyben élsz:
Gyülekezet, melyhez tartozol:
Milyen formában szeretnéd segíteni munkánkat? Imatámogatás
Az "Ébredés Misszió" munkájának népszerűsítése
Anyagi támogatás
Fizikai segítség a rendezvényeken

Bővebb információért kattints a képre!

Fel


szabilinux.hu     Partner oldalak