Egy inspiráló, lelkesítő DVD a Szent Szellemről és az ébredésrőlAzok a percek, melyet ennek a filmnek a megtekintésére fordítasz, saját magad és ezzel egyidejűleg, környezeted ébredéséhez is közelebb fognak vinni téged.
Ebben a 77 percben igyekeztem az ébredési összejöveteleink, és egyéb rendezvényeink legtüzesebb pillanatait összeválogatni számodra. Az a szívem vágya, hogy valódi, maradandó változás történjen az életedben, miközben a képernyő előtt ülsz. Környezeted ébredése veled kezdődik. Tegyél érte!

A dvd ára, ha az interneten szeretnéd megtekinteni, vagy letölteni magadnak, akkor csak ... Ft-ba kerül.
Fizess érte annyit, amennyit a szíved diktál.

Ehhez tudnod kell, hogy sok-sok órát töltöttem Isten előtt imádságban, mielőtt megkaptam a dvd filben szereplő igehirdetések üzenetét. Magam sem tudom hány kilométert utaztunk munkatársaimmal a helyszínekre, ahol ezek elhagnozhattak. Továbbá fontos tény az is, hogy temérdek munka volt a dvd borító és a videófilm szerkesztése is.

Ennek a pénzbeni értékének a meghatározását, valamint a bankszámlánkra történő átutalását teljes mértékben rád bízom. Tudom ugyanis, hogy Isten nem csak engem, hanem téged is képes vezetni. Legyen így! Isten áldjon meg téged!
Szeretettel: Urbán L. Tamás


"Vajon nem ugyanezt mondja a Mózesi Törvény is? Ott ugyanis ez van megírva: „Ne kösd be a száját a nyomtató ökörnek!” Talán Istennek csak az ökrökre van gondja? Nem értünk parancsolta ezt? Bizony, értünk van megírva, hogy aki a földet műveli, azzal a reménységgel szánt, hogy ő is részt kap majd a termésből! Hasonlóképpen van megírva ugyanez arról a munkásról is, aki csépel. Mi szellemi „magokat” vetettünk el köztetek. Vajon nagy dolog-e, ha úgy „aratunk”, hogy anyagi javakat kapunk tőletek cserébe?

Nem tudjátok, hogy akik Jeruzsálemben a templomi szolgálatot végzik, onnan kapják az élelmüket is?! Akik az oltár körül szolgálnak, azok részt kapnak az oltárra vitt adományokból. Ehhez hasonlóan rendelte az Úr is, hogy akik az örömhírt terjesztik, azok abból is éljenek meg."
(1. Korintusi levél 9. rész)
A DVD-t erre a szövegre kattintva tekintheted meg.Megrendelés menete, ha postán szeretnéd megkapni a filmet

1. Rendelésed csak akkor tekinthető aktívnak, ha annak ellenértékét (1600 Ft) elutalod az Ébredés Misszió 10402647-50526750-80501004 K&H Bank-os bankszámlájára! Tehát kérünk, ezt tedd meg elsőként.

2. Ezt követően töltsd ki az alábbi űrlapot, és várd jelentkezésünket!Név:
Email cím:
Email cím újra:
Irányítószám:
Város:
Út, utca stb.:
Házszám, emelet stb.:
Egyéb üzenet:

Kérünk ne feledd, hogy:
WEBÁRUHÁZUNKBAN TÖRTÉNŐ MINDEN VÁSÁRLÁSODDAL, AZ ÉBREDÉS MISSZIÓ MUNKÁJÁT IS SEGÍTED!